Aangepaste reizen voor mensen met een beperking in Nederland

Er heerlijk op uit in Nederland? Er zijn diverse reisorganisaties die dagtochten en aangepaste reizen in Nederland aanbieden voor ouderen en mensen met een lichamelijk of verstandelijke beperking. Veel reisorganisaties bieden waar nodig professionele zorg en begeleiding aan en accommodaties (aangepast) worden zorgvuldig uitgekozen. Naast de zorgprofessionals zetten veelal vrijwilligers zich met hart en ziel in voor een onvergetelijke ervaring! 

Allegoeds Vakanties
Hebt u zin om er even lekker tussen uit te gaan? Allegoeds Vakanties biedt vakanties met zorg en begeleiding aan voor ouderen. Onder het motto: ‘Nooit te oud voor vakantie!’ genieten jaarlijks heel wat senioren van een heerlijk verblijf in Nederland. U kunt alleen komen of samen met uw partner, vriend(in) of mantelzorger.  Al onze (deels aangepaste) accommodaties zijn met zorg gekozen. We kunnen u assisteren om evt.  thuis)zorg en/of hulpmiddelen aan te vragen. Bekijk uitgebreid profiel

Molenweg 49 a
6741 KK Lunteren (Gelderland)
0318-485183
info@allegoedsvakanties.nl
Website | Profiel
Facebook

De Zonnebloem
Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Al meer dan 70 jaar. De Zonnebloem organiseert diverse reizen voor mensen met een lichamelijke beperking. Zo vaart ons schip, MPS de Zonnebloem, het hele jaar lang door Duitsland, Nederland en België. Daarnaast organiseren Zonnebloemafdelingen in heel het land kleinschalige vakanties in Nederland. Liever zelfstandig op pad? Kijk dan eens naar onze aangepaste vakantiewoning. Keuze genoeg en voor elk wat wils.

Zorgvlietstraat 491
4834 NH Breda
076 564 64 64
dienstencentrum@zonnebloem.nl
www.zonnebloem.nl

SRG Aangepaste Vakanties
De SRG Aangepaste Vakanties is een vrijwilligersorganisatie die groepsvakanties aanbiedt voor mensen met een lichamelijke beperking. Veel reizen gaan naar hotels in populaire vakantiebestemmingen. Met wat extra inspanningen en een flinke dosis improvisatievermogen blijken de toeristenhotels prima te voldoen. Daarnaast zijn er vakanties in meer aangepaste accommodaties. De meeste in Nederland, maar ook een paar in het buitenland.

SGR Aangepaste Vakanties
Postbus 4140
2003 EC HAARLEM
 
(023) 536 84 09
info@srg.nl
Website

Stichting SteunpuntReizen
Stichting SteunpuntReizen organiseert begeleide reizen en begeleide dagtochten in binnen- en buitenland voor mensen met een verstandelijke beperking en/of NAH. De begeleiding tijdens reizen en dagtochten wordt verzorgd door enthousiaste vrijwilligers, meestal met ervaring in de zorgsector. SteunpuntReizen biedt minibusreizen in Nederland, busreizen naar nabij geleden landen en 5-daagse vliegvakanties naar Europese steden

 

Postadres: Platinaweg 10, Unit 2.01a
2544 EZ Den Haag
06  241 320 86
info@steunpuntreizen.nl
www.steunpuntreizen.nl