Skip to content

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed

Je bent er uit!

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed ***** is dé plek om er even uit te zijn. Het sfeervolle groepshotel is mooi gelegen aan een bosrand op slechts 1 km. van het gastvrije dorp Lunteren. De centrale ligging in Nederland en de combinatie van bos- en landleven maakt dit gebied tot een ideale vakantiebestemming. In de omgeving is er veel gelegenheid voor leuke uitstapjes.

Toonaangevend in voorzieningen én sfeer

De accommodatie is toonaangevend in voorzieningen voor gasten met minder lichamelijke mogelijkheden of een zorgvraag. Het hotel is gelijksvloers en alle 34 eenpersoons- en 6 tweepersoonskamers zijn aangepast. Het Bosgoed heeft een ontmoetingsruimte met open haard, een aangepaste wellnessruimte en tuin met terras. De faciliteiten i.c.m. de warme sfeer maken dat veel gasten zich thuis voelen.

Activiteiten in ons hotel

Het Bosgoed is prima geschikt voor diverse activiteiten. Denk aan een luxe high tea, een dagdeel gymnastiek, koersbal, een ochtendje bubbelbad en infraroodsauna, een spelletjesavond met Rummikub en sjoelen of een middagje handwerken. De zalen in Het Bosgoed zijn multifunctioneel en voor van alles inzetbaar.

Gezellige ontmoetingsruimte

Dankzij de royaal opgezette ontmoetingsruimte kunnen we in overleg allerlei vormen van entertainment bieden. Van klassiek concert tot een filmavond en ga zo maar door. We denken graag met u mee over activiteiten op locatie of uitstapjes en excursies in de omgeving.

Rondom het hotel

Rondom het hotel bevindt zich een verhard wandelpad dat u langs de mooie vijver voert en dat uitzicht heeft op de prachtige bosrand. Op het terras geniet u in de zon of juist in de schaduw van uw kopje koffie of thee. Liever actiever? De jeu-de-boulesbaan nodigt u uit om samen met anderen in actie te komen. Het hotel beschikt over twee rolstoelfietsen, u kunt heerlijk plaatsnemen en u laten rijden door de prachtige omgeving.

Lunteren

Lunteren zelf heeft boerderijen, molens, een oud stationnetje en een gezellige winkelstraat. Omgeven door bossen en heidevelden is Lunteren een prachtige bestemming voor liefhebbers van natuur en ruimte. De vele bezienswaardigheden in de omgeving maakt dit gebied tot een ideale bestemming.

Heeft u vragen over de mogelijkheden of beschikbaarheid?  Bel met 0318-484501 of ga naar www.hetbosgoed.nl.

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed

Molenweg 49
6741 KK LUNTEREN

0318-484501
info@hetbosgoed.nl
www.hetbosgoed.nl
Facebook

© 2013 - 2022 Atlas van Zorg & Vakantie / Privacybeleid  /  Cookiebeleid  / Disclaimer

Naar de inhoud springen