Skip to content

Allegoeds Vakanties organiseert al ruim 45 jaar vakanties in Nederland voor ouderen. Ons motto is: U bent nooit te oud voor vakantie! Of u nu wel of geen aanvullende zorg nodig heeft, voor iedereen is het genieten!

Onze vakanties

Tijdens uw vakantie bij ons merkt u dat:

  • u als individuele gast centraal staat en veel persoonlijke aandacht krijgt
  • onze vrijwilligers graag uw individuele wensen vervullen
  • u kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod aan excursies, activiteiten en avondentertainment. U bepaalt uiteraard zelf waar u wel of niet aan deelneemt
  • u in mooie en geschikte accommodaties in Nederland verblijft.
  • veel gasten alleen komen en in goed gezelschap hun vakantie doorbrengen

Het is mogelijk om tegen betaling thuis opgehaald te worden en na de vakantie weer thuisgebracht te worden. Wanneer het vakantietarief voor u bezwaarlijk is, kunt u bij ons een tegemoetkoming in de kosten aanvragen.

Begeleiding en zorg

Om al onze gasten een zo prettig mogelijke vakantie te bezorgen, zijn onze vakanties aangepast aan uw eventuele zorgvraag. Bij een aantal vakanties gaat ook een verpleegkundige vrijwilliger mee. U krijgt zo altijd de zorg die u nodig heeft! Wanneer u in het dagelijkse leven thuiszorg ontvangt, kunt u dit ook voor uw vakantieadres aanvragen. De zorg die vrijwilligers verlenen is aanvullend op deze thuiszorg.

Bestemmingen

We bieden een interessant aanbod aan vakantiereizen in Nederland. De eerste mogelijkheden in het jaar zijn er al in februari tijdens onze ‘Warme Winterdagen’, maar ook in de rest van het jaar staat ons team voor u gereed om u een plezierige vakantie te bezorgen. U kunt met Allegoeds Vakanties dus in elk seizoen op vakantie.

Meer informatie?

Onze vrijwilligers bezorgen u heel graag een ontspannen en plezierige vakantie. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Vraag dan vrijblijvend onze gratis vakantiebrochure aan via (0318) – 48 51 83. Meer informatie vindt u ook op www.allegoedsvakanties.nl.

Allegoeds Vakanties

Molenweg 49 a
6741 KK LUNTEREN

0318-485183
info@allegoedsvakanties.nl
www.allegoedsvakanties.nl
Facebook

© 2013 - 2022 Atlas van Zorg & Vakantie / Privacybeleid  /  Cookiebeleid  / Disclaimer

Naar de inhoud springen