Skip to content

De Roek Vakantiebungalows

Op de Roek kunt u tijdens uw verblijf zorgeloos genieten in een volledig aangepaste en rolstoelvriendelijke bungalow. Deze sfeervolle en ruime accommodatie voor o.a. mindervalide beschikt over een grote badkamer met douche voorzien van douchestoel en beugels en een aangepast toilet met beugels. De ruime leefruimte is voorzien van een sfeervolle houtkachel. Alles is gelijkvloers zonder drempels en u kunt parkeren op uw eigen parkeerplaats gelijk naast de bungalow aan het bospad. Er zijn 2 vaste slaapkamers met box-springbedden en 1 slaapkamer met een hoog-laag bed. Deze ruimte met hoog-laag bed is doormiddel van een gordijn van de woonkamer te scheiden. Er zijn 2 slaapkamers met boxspringbedden en 1 slaapkamer met schuifwand waarin indien nodig in overleg een hoog-laag bed geplaatst kan worden. De bungalow is gelegen op een unieke locatie in het bos rondom al het moois wat de natuur te bieden heeft.

Comfortabel en van alle gemakken voorzien

Deze ruime bungalow is zo opgezet om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De combinatie van gemak zoals brede deuren, eigen oprit met parkeerplaats, een vaatwasser en vloerverwarming maakt deze beleving een onvergetelijk verblijf voor u en uw familie.

Aanpassingen:
  • Hoog-laagbed in slaapkamer 3
  • Rolstoel toegankelijke douche met douchestoel met beugels
  • Rolstoeltoegankelijk toilet met beugels
  • Eigen parkeerplaats gelijk naast bungalow
  • Gelijkvloers, geen drempels of trappen
Huisdieren welkom

Wilt u graag samen met uw (geleide) hond op vakantie? Dit is mogelijk! U kunt uw huisdier namelijk gewoon meenemen, wel zo prettig. In de omheinde tuin kunt uw trouwe viervoeter fijn rondrennen.
Uw hond kan tijdens het verblijf overal mee naar toe en mag ook een stukje de Roek op en in het receptie gebouw mee naar binnen.

Duurzaam

De Roek is een kleinschalig en duurzaam familiebedrijf. Die duurzaamheid proberen we in alle aspecten terug te laten komen. Ons linnengoed is bijvoorbeeld van biologisch katoen. We voorzien voor een groot deel in energie door zonnepanelen en we drogen ons linnengoed op speciaal ontwikkelde droogrekken. Rijden doen we elektrisch. In de schoonmaak en op het terras gebruiken wij alleen biologische producten. Ons winkeltje heeft een ruim assortiment aan producten. Duurzaam is ook de rust die we uit willen stralen met de verlichting die zo schaars mogelijk is.
Even ertussen uit in alle rust
Alle accommodaties zijn voorzien van een grote tuin en veel privacy. Veel gasten komen tijdens het verblijf enorm tot rust door even van de drukte weg te zijn. U slaapt namelijk in de bossen, heerlijk rustig en afgelegen. Een plek om te genieten en bij te komen, alleen, als stel of samen met het gezin.

Zorg tijdens uw verblijf

Ook tijdens uw vakantie is het mogelijk om in overleg gebruik te maken van (thuis)zorg. De verzorgster komt dan bij u langs in de bungalow. Een thuiszorg organisatie hier in de buurt is Buurtzorg Wekerom, u kunt contact opnemen om te vragen naar de mogelijkheden. Telefoonnummer: 06-20693686, mail: wekerom@buurtzorgnederland.com. Vergeet natuurlijk niet om uw vakantieadres en periode door te geven aan uw huidige thuiszorgmedewerker of wijkverpleegkundige. Eventuele extra hulpmiddelen kunt u huren of lenen bij Medipoint in Ede.

De Roek Vakantiebungalows

De Roek Vakantiebungalows

Karweg 2
6731 BX Otterlo

0318 59 17 57
info@deroek.nl
www.roek.nl

© 2013 - 2024 Atlas van Zorg & Vakantie / Privacybeleid  /  Cookiebeleid  / Disclaimer

Ga naar de inhoud