Skip to content

Drempelloos op vakantie

“Mooiste vakanties voor mensen met een beperking”

Houdt u van natuur, gezelligheid, bereikbaarheid en vrijheid? En zoekt u voor uzelf of anderen vakanties voor mensen met een beperking? Kom dan genieten bij Drempelloos op Vakantie in een rustige woonwijk in Borne (Twente). Hier vindt u een ruime, aangepaste vakantiewoning met plek voor 5 personen. Alles wat u nodig hebt om uw eigen vakantie vorm te geven, is in de buurt. Van winkels tot natuur op rolstoelrijafstand.

Startpunt vakanties voor mensen met een beperking

In Borne geeft u een heel eigen invulling aan vakanties voor mensen met een beperking. Allereerst omdat u hier alle faciliteiten treft voor een ontspannen tijd. Van tillift tot in hoogte verstelbaar aanrecht. Daarnaast omdat u hiervandaan makkelijk leuke tochtjes onderneemt. Van een bezoekje aan het centrum (op rolstoelafstand) tot een treinreis vanaf het nabije NS-station. 

Buiten genieten onderdeel van vakanties voor mensen met een beperking

Een van de vele ideale vakantiefaciliteiten die u bij Drempelloos op Vakantie vindt? Een rolstoelvriendelijke tuin met dito terrassen. Bekijk hier de indeling voor het vieren van vakantie met een rolstoel. Zorg tijdens vakanties voor mensen met een beperking Hebt u bij uw vakantieplannen zorg nodig? Naast de aangepaste vakantiewoning zit een zorgvilla, waar u de nodige zorg inkoopt. Bent u afhankelijk van medicijnen? De apotheek vindt u om de hoek. 

Stel uw vakanties voor mensen met een beperking samen

Hoe lang wilt u onbekommerd genieten? Kies bij Drempelloos op Vakantie uit een midweek, lang weekend of lekker één of meer complete weken eruit. Ontdek hierbij vooral ook onze betaalbare prijzen. Dat is mede mogelijk dankzij de RotaryClub Delden-Borne en de stichting DoV. Kortom, de leukste en meest betaalbare vakanties voor mensen met een beperking beginnen in Borne!

Logo Drempelloos op vakantie

Drempelloos op Vakantie

Pasteurstraat 24
7622 LE Borne

Familie Burke: 074-2665524 of 06-29085776
info@drempelloosopvakantie.nl
drempelloosopvakantie.nl
Facebook

© 2013 - 2024 Atlas van Zorg & Vakantie / Privacybeleid  /  Cookiebeleid  / Disclaimer

Ga naar de inhoud