Skip to content

Vijf sterren accommodatie in Drenthe 

’t Anderhoes te Anderen is een sfeervolle Drentse accommodatie voor een gezelschap tot 32 personen. De accommodatie biedt u rust, privacy en alle comfort. Buiten is een groot terras met een mooie tuin op het zuiden en een apart speelveld daarnaast.

Anderen is een karakteristiek Drents esdorp, gelegen tussen de staatsbossen van Gieten en Anloo in het Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa. Het oude landschap biedt u prachtige wandel-, fiets- en ruiterroutes. In de omgeving zijn vele excursies mogelijk.

Sfeervolle ITS-goedgekeurde boerderij

U beschikt over 320m2 sfeervolle boerderij met een grote gezellige recreatieruimte waarvan een gedeelte apart kan worden gebruikt en een volledig ingerichte keuken met afwasmachine.

Er zijn 7 slaapvertrekken allen voorzien van sanitair. Tevens zijn er vier badkamers waarvan één aangepast voor gehandicapten. Ook is er een wasmachine en droger. Verder heeft u alle comfort zoals cv, led.tv -extra, dvd, geluidsinstallatie en internetverbinding (mobiel, geen kosten).

Beoordeling door Nationale Classificatie Groepsaccommodaties: 5 sterren.

’t Anderhoes is op de begane grond ook geschikt voor mensen met een beperking. De accommodatie is ITS-goedgekeurd. Het is rolstoeltoegankelijk, beschikt over een aangepaste badkamer en er zijn 4 elektrische hoog-laag bedden aanwezig.

’t Anderhoes is het gehele jaar geopend!

Groepsaccommodatie ’t Anderhoes

Rein en Anneke de Wilde
’t Loeg 9 9465 TL Anderen

0592 – 24 19 86
info@anderhoes.nl
www.anderhoes.nl
Facebook

© 2013 - 2024 Atlas van Zorg & Vakantie / Privacybeleid  /  Cookiebeleid  / Disclaimer

Ga naar de inhoud