Skip to content

Unieke ligging op de Veluwe verscholen in de bossen

We heten u van harte welkom op ons Vakantiepark op de Veluwe. Het park heeft een unieke ligging op de Veluwe, verscholen in de bossen. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Is het niet voor een schitterende wandeling of fietstocht, dan is het wel voor alle dieren die hier te zien zijn.Naast mooie ruime kampeerplaatsen vind je bij ons trekkershutten, bungalows en een groepsaccommodatie.

Nieuw op ons park is de Trekkershut Comfort+ (ook geschikt voor mindervalide)

Deze prachtige Trekkershut Comfort+ op de Veluwe is ruimer van opzet dan de trekkershutten Standaard, Plus of de Comfort trekkershut. De Comfort+ trekkershut heeft zelfs twee aparte slaapkamers en een natte ruimte met toilet en wastafel ( kastjes eronder). Tevens te huur tijdens winterperiode met verwarming. De verwarming is bij te reserveren als u dit wilt, een eigen kachel meenemen mag niet. 

De Comfort+ trekkershut is aangepast voor mindervaliden, maar is wel voor iedereen te reserveren. Tevens is de hut van alle gemakken voorzien en aan de buitenzijde hebben wij stopcontacten voor het opladen van de elektrische fiets of scootmobiel. De hut is zonder drempels en met de rolstoel te bereiken. De douche is geheel aangepast met een zitje en een toilet met beugels aan beide zijden. 

De Comfort+ hut is zeer geschikt voor een korte tussenstop en bieden ruimte aan maximaal 4 personen.  Ideaal voor uw fiets of wandelvakantie op de Veluwe.  

Wij zijn geen groot vakantiepark maar een kleine familiebedrijf. U kunt dan ook rekenen op een persoonlijk welkom. We verwelkomen u graag!

Bert en Yvonne Lenderink

Vakantieoord het Caitwickerzand

Hennepstede 50
3888 NT Uddel (Nieuw-Milligen)

0577-456295
info@caitwickerzand.nl
www.caitwickerzand.nl

© 2013 - 2024 Atlas van Zorg & Vakantie / Privacybeleid  /  Cookiebeleid  / Disclaimer

Ga naar de inhoud