Skip to content

Zorgeloos genieten van een ontspannen verblijf

Imminkhoeve, gelegen in Overijssel, verzorgt al meer dan 45 jaar zorgvakanties voor iedereen die zorg en aandacht nodig heeft. Wij bieden een plek waar ieder mens uniek en welkom is en waar iedereen zichzelf kan zijn. Onze accommodatie bevindt zich in een mooie, groene omgeving waar kan worden genoten van een ontspannen verblijf.

Wil je op vakantie, maar ben je zorgbehoevend? Wees welkom bij Imminkhoeve. We dragen bij aan een heerlijke vakantie voor onze gasten. Al onze accommodaties zijn rolstoelvriendelijk en toegankelijk voor iedereen. 

Aangepaste groepsaccommodaties

Op ons landgoed hebben we vijf aangepaste groepsaccommodaties voor groepen tot en met maar liefst 41 personen. Ben je op zoek naar een accommodatie voor een leuk familieweekend? Alle accommodaties zijn aangepast zodat iedereen, met of zonder beperking, kan genieten van een zorgeloos verblijf. Onze aangepaste accommodaties zijn van alle faciliteiten voorzien en bieden comfort voor mensen met een beperking. De accommodaties zijn gelegen in het mooie, groene Vechtdal aan de voet van de Lemelerberg, waardoor een wandeling zeker niet mag ontbreken tijdens je verblijf.

Onvergetelijk vakantie

We willen dat onze gasten genieten tijdens hun verblijf en terugkijken op een onvergetelijke vakantie. In ons zorghotel ervaar je een huiselijke en gemoedelijke sfeer. Heb je speciale zorg of hulpmiddelen nodig dan helpen we je hier graag mee. Je vindt bij ons alles op één vakantieverblijf. Wist je dat ons verblijf in het Vechtdal is gelegen in een van de meest toegankelijke vakantieregio’s van Nederland? Een perfecte plek voor jouw zorgvakantie dus!

Iedereen is welkom

Een verblijf bij Imminkhoeve is voor iedereen! Onze accommodaties zijn volledig rolstoelvriendelijk en voorzien in alle behoeftes. Op onze locatie is genoeg te beleven. Kom heerlijk snoezelen in onze unieke snoezelruimte in het Droomhuis waar alles draait om ontspannen of spelen in de toegankelijke speeltuin. In ons Grand Café kun je genieten van een lekker kopje koffie of een heerlijk stukje taart. In de zomer kun je vertoeven op ons zonnige en grote terras met uitzicht over het landgoed. Ook kun je genieten van een mooie groene omgeving. Er zijn speciale wandelpaden die geschikt zijn voor rolstoelgebruikers. Ook dorpen en steden in dit gebied zijn goed voor een leuk dagje uit. 

Imminkhoeve

Lemelerweg 41
8148 PB Lemele

0572 331 284
reserveringen@imminkhoeve.nl
imminkhoeve.nl

© 2013 - 2024 Atlas van Zorg & Vakantie / Privacybeleid  /  Cookiebeleid  / Disclaimer

Ga naar de inhoud