Skip to content

Sfeervolle groepsaccommodatie in de Brabantse Kempen

Kiest u voor één van onze 9 aangepaste accommodaties op Landgoed De Biestheuvel? Dan laat u uw oog vallen op een bijzonder stukje Nederland. In de Nederlandse en Belgische Kempen snuift u historie op in oude dorpskernen met aantrekkelijke winkeltjes en antiekmarkten. De prachtige natuurgebieden vormen het decor van een sportieve wandeling of fietstocht. En op de sfeervolle terrasjes geniet u met volle teugen van de Bourgondische charme. De Kempen is gastvrij voor jong en oud. 

De vakantiehuizen zijn toegesneden op groepen van 12 tot 43 (totale capaciteit 245) personen en beschikken over specifieke voorzieningen voor gasten met lichamelijke beperkingen. Door een combinatie te maken van meerdere vakantiehuizen  zijn groepen van 100 of 200 personen te eenvoudig te herbergen. Landgoed de Biestheuvel is zeer flexibel: u kunt de 9 groepsaccommodaties afzonderlijk of als één geheel huren.

Weekendje weg groepsaccommodaties in Brabant

Voor een weekendje weg met een grote groep zijn er tal van mogelijkheden. Of u nu kiest voor een groepsaccommodatie voor 20 personen of een groter vakantiehuis voor 43 personen als u van iets meer ruimte houdt; het is altijd genieten.  Niets is fijner dan tijd met elkaar door te brengen en samen leuke activiteiten te ondernemen. De groepshuizen voor 20 personen bevinden zich in een landelijke omgeving. Hier beleeft u de mooiste momenten met uw familie, vrienden of een andere groep. De accommodatie is voor jullie privé.

U vindt bij ons groepsaccommodaties, geschikt voor vrijwel álle groepen en dikwijls met privéslaapkamers in plaats van zalen. Qua catering is de keuze groot: van alles lekker zelf doen tot volledig verzorgde maaltijden. Voorzieningen voor minder-validen zijn aanwezig en er is volop speelplezier voor de kleintjes. Elke groepsaccommodatie beschikt over een privétuin en voldoende parkeerplaatsen.

Landgoed de Biestheuvel

Hoogcasteren 25
5528 NP Hoogeloon

0497-591257
info@biestheuvel.nl
www.biestheuvel.nl

© 2013 - 2024 Atlas van Zorg & Vakantie / Privacybeleid  /  Cookiebeleid  / Disclaimer

Ga naar de inhoud