Skip to content

Genieten van de rust en privacy op een landgoed in Twente!

Landgoed ’t Borghuis is een kleinschalig vakantiepark gelegen in de bossen vlakbij het toeristische Losser en De Lutte. De meeste vakantiehuizen zijn voorzien van een eigen Finse kota en/of hottub. Op wandel- en fietsafstand vindt u hier het prachtige landschap waar Twente zo bekend om staat. Zandverstuivingen, dennenbossen, het Dinkeldal, alles vindt u in de naaste omgeving. Rust en natuur zijn twee belangrijke ingrediënten die wij u kunnen bieden.

Dat de rust staat voor saaiheid kunnen wij niet zeggen. Integendeel zelfs, Losser ontwikkelt zich steeds verder als een toeristische gemeente waar een scala van activiteiten in de zomermaanden wordt aangeboden. Vakantiegasten die van terrasjes houden komen zeker aan hun trekken. In De Lutte en Oldenzaal zijn gezellige pleinen.

Dus ben je op zoek naar een uniek vakantiehuis en houd je van veel privacy, comfort en luxe en ben je een levensgenieter, boek dan een van onze unieke huizen voor een onvergetelijke vakantie.

Zorgeloos genieten…

Bent u mindervalide of één van uw reisgenoten, dan is het makkelijk wanneer er aanpassingen/hulpmiddelen in uw accommodatie aanwezig zijn. U kunt dan namelijk optimaal genieten van uw welverdiende vakantie.

Vakantiehuis de Sterre is volledig aangepast voor mindervaliden en is gekwalificeerd met een NBAV-keurmerk. Vakantiehuis de Vuursteen is vanaf maart 2019 ook aangepast voor mindervaliden.

Toegankelijkheid

Bereikbaar via verharde wegen. De vakantiehuizen zijn geheel drempelloos, extra brede deuren, lift in het gebouw. Ook voor scootmobielen en elektrische rolstoelen.

Kosteloos zorgmiddelen lenen
Heeft u tijdens uw verblijf zorghulpmiddelen nodig, zoals een hoog-laagbed of een douchestoel? Dan kunt u deze kosteloos lenen bij Medipoint. Medipoint zorgt er dan voor dat de hulpmiddelen op het gewenste tijdstip op ons vakantiepark worden afgeleverd. Daarnaast nemen zij ook het ophalen van de hulpmiddelen voor hun rekening. Zo kunt u eenvoudig extra benodigde voorzieningen regelen voor tijdens uw verblijf en onbezorgd genieten van uw vakantie.

Loophulpmiddelen lenen
Wilt u lekker wandelen in de omgeving van ons park maar bent u slecht ter been? U kunt ook verschillende loophulpmiddelen lenen bij Medipoint, zoals een rolstoel of rollator. Aan het lenen van loophulpmiddelen zitten mogelijk kosten verbonden. Hierover vindt u meer informatie op de Medipoint website.

Landgoed ’t Borghuis

Oldenzaalsestraat 135B
7581 PZ, Losser

0541 51 01 25
info@borghuis.nl
borghuis.nl

© 2013 - 2024 Atlas van Zorg & Vakantie / Privacybeleid  /  Cookiebeleid  / Disclaimer

Ga naar de inhoud