Skip to content

Minicamping De Groote Wijzend

Overdekt kamperen en toch in de natuur!

Minicamping De Groote Wijzend: Onze bijzondere camping vind je aan de rand van Lutjebroek, op een paar kilometer van het historische Enkhuizen. Bijna alles is hier per boot te bereiken en maakt dit stukje West-Friesland uniek en nog on-ontdekt. Door zijn kleinschaligheid is de locatie zeer geschikt voor groepen die een prikkelarme omgeving zoeken, en toch niet afgelegen willen zijn.

Onze safaritenten zijn compleet ingericht met ieder een eigen badkamer en keukentje, en natuurlijk goede bedden. Voor een avontuur op het water is er een groot kampeervlot. Deze is rolstoel toegankelijk, overdekt, en makkelijk te besturen (geen vaarbewijs nodig). Uitgerust voor meerdaagse vaartochten onder alle weersomstandigheden.

Op de camping zelf vind je naast de 5 safaritenten veel voorzieningen zodat het eigenlijk niet nodig is om je vertier buiten de camping te zoeken. Je tovert de heerlijkste gerechten uit de authentieke steenoven of grote Amerikaanse BBQ. Voor ontspanning maak je gebruik van de jacuzzi, tafeltennis, poolbiljart, kano’s of je organiseert een disco in de grote bedoeïenentent. Deze tent verander je in een paar seconden in een bioscoop door middel van de beamer. Maak van het hele terrein een spannend spel met onze laserpistolen. Of ga survivallen op het buitenterrein met vlotten bouwen en opdrachten volbrengen, al dan niet in competitie verband.

Over onze exotische safaritenten

De tenten bevinden zich onder een glazen afdak waarin druiven, perziken en andere planten groeien. Zo gooit een slechte zomer geen roet in het eten en kan buiten de zomermaanden prima overnacht worden.

Daarbij staan deze tenten direct aan doorvaarbaar polderwater en hebben ieder een eigen steigertje. U kunt uw eigen toer/visboot meenemen of deze via ons huren. U heeft namelijk direct toegang tot het vis/vaar- en zwemwater

Heeft u vragen over de mogelijkheden of beschikbaarheid?  Neem dan gerust contact op met Minicamping De Groote Wijzend via 06 51351342 of info@grootewijzend.nl

Minicamping De Groote Wijzend

Wijzend 8
1614 MD Lutjebroek

06 51351342
info@grootewijzend.nl
www.grootewijzend.nl
Facebook

© 2013 - 2024 Atlas van Zorg & Vakantie / Privacybeleid  /  Cookiebeleid  / Disclaimer

Ga naar de inhoud