Rolstoelvakanties en aangepaste accommodaties in Azië

Een overzicht van rolstoelvakanties en aangepaste accommodaties al dan niet met zorg of hulpmiddelen voor mensen met een chronische ziekte of beperking en senioren in Azië.

Azië is het grootste continent ter wereld en misschien ook wel het meest gevarieerde van allemaal. Zowel in klimaat en natuur als in cultuur en ontwikkeling is het een continent van uitersten.  Populair onder veel reizigers zijn de landen: Indonesië, Thailand, Vietnam, India, China.

NB: Informeer vooraf altijd bij de accommodatiehouder of reisorganisatie naar toegankelijkheid, aanwezige faciliteiten / hulpmiddelen en het regelen van zorg.

Rolstoelvriendelijk
Hulpmiddelen aanwezig of te regelen
Zorg aanwezig of te regelen

Gehandicapten.com

Voor veel mensen betekent dit onbezorgd genieten in een aangename omgeving met lekker weer. Maar hoe anders kan dat zijn voor gehandicapten. Mensen met een beperking worden vaak teleurgesteld. Hanneke Fronik en Jan hebben dit zelf ervaren. Met deze wijsheid in pacht is elke aangepaste vakantiewoning van Gehandicapten.com / Wheelchair Thailand rolstoeltoegankelijk gemaakt tijdens het bouwproces, zodat een gehandicapte in een rolstoel of scootmobiel hiervan gebruik kan maken.

Samuel Esmeijerstraat 15
1318 CA Almere
+31 (0)36 537 6677
info@gehandicapten.com 
Website

MundoRado Reizen

Bent u reislustig, wilt u uw grenzen verleggen, maar voelt u zich hierin beperkt door uw lichamelijke handicap? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! MundoRado Reizen is specialist in aangepaste vakanties. MundoRado Reizen organiseert begeleide groepsreizen voor mensen (vanaf 18 jaar) met een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel. Ook valide partners zijn van harte welkom! Reist u liever met uw eigen gezin of groep? Geen probleem! Wij bieden ook “Reizen op maat”

MundoRado Reizen
Hanzeweg 14D-1
2803 MC Gouda0182-587056
info@mundorado.nl
www.mundoradoreizen.nl
 

Flow Reizen

Als je een lichte verstandelijke beperking hebt, dan wil je natuurlijk het liefst zo zelfstandig mogelijk op vakantie. Maar wel met de begeleiding die je nodig hebt om er een echt onvergetelijke reis van te maken. Flow Reizen organiseert speciaal voor mensen van 18 tot ± 50 jaar met een verstandelijke beperking vakanties over de hele wereld, maar ook dicht bij huis. Lekker ontspannen met zon, zee en strand of juist sportief bezig of genieten van andere culturen. Precies wat jij wil.

Flow Reizen
Risseweg 9
6004 RM Weert

0495-544823
info@flowreizen.nl
flowreizen.nl

SET-Reizen

SET-Reizen organiseert begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. Onze professionele zorgverleners en enthousiaste vrijwilligers bieden jou de beste zorg en een onvergetelijke vakantie. Voor iedereen met een verstandelijke beperking hebben we specifieke vakanties die bij jouw zorgvraag past! Door de jarenlange ervaring en door te werken met professionele zorgverleners als begeleider is SET-Reizen al sinds 1996 het meest professioneel in begeleide reizen

SET Reizen
Postbus 21203
3001 AE Rotterdam

010-215 02 48  
info@set-reizen.nl
www.set-reizen.nl

Villa G at Ellora
The only real Accessible Accomodation in Bali. Villa G is a unique accommodation suitable for the disabled & their families. 10 minutes from the accessible Sanur beach.

Accessible Indonesia
We offer wheelchair-accessible transport, adapted accommodation and assistive devices.
Indonesia for travellers with disabilities and seniors Bali – Yogyakarta- Jakarta – Sulawesi

DisabledHolidays.com
The UKs largest disability specialist travel agency, passionately committed to providing accessible holidays that exceed the needs and wishes of our disabled customers.

Curb Free – Cory Lee
“Sharing the world from a wheelchair user’s perspective” Cory is a 29 year old travel addict, hoping to inspire you to start rolling around the world. Wheelie Inspiring Interviews

Meer aangepaste accommodaties en vakanties in verre oorden
Rolstoelvakantie in Afrika
Rolstoelvakantie in Azië
Rolstoelvakantie in Australië
Rolstoelvakantie in Latijs-Amerika