Rolstoelvakanties en aangepaste accommodaties in Costa Rica

Een overzicht van rolstoelvakanties en aangepaste accommodaties al dan niet met zorg of hulpmiddelen voor mensen met een chronische ziekte of beperking en senioren in Azië waaronder wellicht mogelijkheden in Costa Rica (afhankelijk van het aanbod aan accommodaties en reisorganisaties).

Costa Rica is een land in Centraal Amerika en betekent letterlijk ‘Rijke kust’. Het is een tropisch land en is zeer populair om haar prachtige flora en fauna. Ook vind je hier witte stranden aan zowel de Stille oceaan als de Caribische kust.

Enkele highlights van Costa Rica zijn: Arenal Vulkaan, Manuel Antonio, Pacifische kust en schildpadden spotten bij Tortugero (Caribische kust)

MundoRado Reizen

Bent u reislustig, wilt u uw grenzen verleggen, maar voelt u zich hierin beperkt door uw lichamelijke handicap? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! MundoRado Reizen is specialist in aangepaste vakanties.
MundoRado Reizen organiseert begeleide groepsreizen voor mensen (vanaf 18 jaar) met een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel. Ook valide partners zijn van harte welkom! Reist u liever met uw eigen gezin of groep? Geen probleem! Wij bieden ook “Reizen op maat”

MundoRado Reizen
Hanzeweg 14D-1
2803 MC Gouda0182-587056
info@mundorado.nl
www.mundoradoreizen.nl
 

Flow Reizen (Europa en verre reizen)

Als je een lichte verstandelijke beperking hebt, dan wil je natuurlijk het liefst zo zelfstandig mogelijk op vakantie. Maar wel met de begeleiding die je nodig hebt om er een echt onvergetelijke reis van te maken. Flow Reizen organiseert speciaal voor mensen van 18 tot ± 50 jaar met een verstandelijke beperking vakanties over de hele wereld, maar ook dicht bij huis. Lekker ontspannen met zon, zee en strand of juist sportief bezig of genieten van andere culturen. Precies wat jij wil.

Flow Reizen
Risseweg 9
6004 RM Weert

0495-544823
info@flowreizen.nl
flowreizen.nl

SET-Reizen (Europa en verre reizen)

SET-Reizen organiseert begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. Onze professionele zorgverleners en enthousiaste vrijwilligers bieden jou de beste zorg en een onvergetelijke vakantie. Voor iedereen met een verstandelijke beperking hebben we specifieke vakanties die bij jouw zorgvraag past! Door de jarenlange ervaring en door te werken met professionele zorgverleners als begeleider is SET-Reizen al sinds 1996 het meest professioneel in begeleide reizen

SET Reizen
Postbus 21203
3001 AE Rotterdam

010-215 02 48  
info@set-reizen.nl
www.set-reizen.nl

DisabledHolidays.com
The UKs largest disability specialist travel agency, passionately committed to providing accessible holidays that exceed the needs and wishes of our disabled customers.

Wheelchairtraveling.com
‘Come access your world’
Op deze website vind je uitgebreide reiservaringsverhalen en tips omtrent accommodaties en transport over de hele wereld waaronder Latijns-Amerika!

Curb Free – Cory Lee
“Sharing the world from a wheelchair user’s perspective” Cory is a 29 year old travel addict, hoping to inspire you to start rolling around the world. Wheelie Inspiring Interviews

Meer accommodaties per continent

Afrika
Afrika
Azie
Azië
Australie_
Australië
Latijns Amerika_
Midden- en Zuid Amerika