Rolstoelvakanties en aangepaste accommodaties in Gelderland

Een overzicht van rolstoelvakanties / aangepaste accommodaties al dan niet met zorg of hulpmiddelen voor mensen met chronische ziekte, verstandelijke en/of lichamelijke beperking en senioren in Gelderland.
NB: Informeer vooraf altijd bij de accommodatiehouder of reisorganisatie naar toegankelijkheid, aanwezige faciliteiten / hulpmiddelen en het regelen van zorg.

Rolstoelvriendelijk
Hulpmiddelen aanwezig of te regelen
Zorg aanwezig of te regelenn zorg.

Bed and Breakfast De Hamsche Kuul

De Hamsche Kuul in Millingen is een boerenvilla uit ongeveer 1930 die recentelijk volledig verbouwd is tot een luxe bed and breakfast. De Tuinkamer is geheel toegankelijk en aangepast voor gasten met een fysieke beperking en beschikt over een eigen rolstoel-vriendelijk terras. Ook is er een eigen parkeerplaats met een oprit voor de rolstoel. Millingen aan de Rijn ligt bij een uniek natuurgebied de Millingerwaard, dit natuurgebied ligt in het hart van het natuurgebied de Gelderse Poort.

Zeelandsestraat 34
6566 DJ Millingen aan de Rijn (Gelderland)
(0481) 355 678
info@dehamschekuul.nl
www.dehamschekuul.nl

Vakantieoord Het Caitwickerzand 

Nieuw op ons park is de Trekkershut Comfort+ met prachtig uitzicht op het bos (ook geschikt voor mindervalide). De hut is van alle gemakken voorzien en aan de buitenzijde hebben wij stopcontacten voor het opladen van de elektrische fiets of scootmobiel. De hut beschikt over 2 aparte slaapkamers en is zonder drempels en met de rolstoel te bereiken. De douche is geheel aangepast met een zitje en een toilet met beugels aan beide zijden.

Hennepstede 50
3888 NT Uddel (Gelderland)
0577 456295
info@caitwickerzand.nl
Website

Vakantieoord Het Lorkenbos 

Vlakbij de ingang van Nationaal Park De Hoge Veluwe en aan de rand van het dorpje Otterlo, ligt Vakantieoord Het Lorkenbos. Hier geniet u van de rust in dit complete, maar kleinschalige familiepark van bos, heide en een gemoedelijke sfeer. Er zijn gezellige boerderijtjes voor 2 personen te huur, maar ook luxe familiehuizen tot 18 personen. Er zijn veel leuke uitjes voor (meervoudig) gehandicapten in de directe omgeving. Het is stil op ons park, je krijgt hier weinig prikkels. Bekijk het uitgebreide profiel

Mosselsepad 64
6731 SM Otterlo (Gelderland
(0318) 591 567
receptie@lorkenbos.nl
lorkenbos.nl


Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed 

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed ***** is een volledig aangepast groepshotel in de bossen van Lunteren (Veluwe). Geschikt voor groepen ouderen, chronisch zieken en mindervaliden, maar ook voor uw verenigingsweekend. Een sfeervolle accommodatie voor 46 tot maximaal 80 gasten. Na ieder uitje zorgen onze koks voor een feestelijk gedekte tafel. Het Bosgoed: alle goeds onder één dak! Ervaar zelf een warm welkom zonder drempels.  Bekijk het uitgebreide profiel

Molenweg 49
6741 KK Lunteren (Gelderland)
0318-484501
info@hetbosgoed.nl | Facebook
Website | Profiel

Ronald McDonald Boshuus 

Speciaal voor gezinnen met een zorgintensief kind en jongeren (0-25 jaar)
Alle kinderen willen met hun ouders, broertjes en zusjes op vakantie. Dat kan… in het Boshuus in Arnhem, vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds. Hier logeren jullie letterlijk tussen de boomtoppen! Zo hooggelegen is dit vakantiehuis met zijn drie lichte en ruime, aangepaste appartementen en verschillende speelruimtes. Naast het vakantiehuis liggen heerlijke bossen met rolstoeltoegankelijke wandelpaden. Plezier voor iedereen.

Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem (Gelderland)
026 352 52 60
Website

Boerderij Schoneveld
Barchemseweg 77
7261 MT Ruurlo
4 luxe en sfeervolle vakantie-appartementen op het platteland toegankelijk voor mindervaliden

Bingolo (Spierfonds)
Margrietlaan 1
6732 AW Harskamp
Rustige locatie midden in het centrum van Harskamp op de Veluwe dichtbij het Nationaal Park de Hoge Veluwe

D’Oranjerie (Spierfonds)
Wemerdijk 12
7151 BH Eibergen
Gelegen in een prachtig dorp in de Gelderse Achterhoek aan een park tegen de dorpskern aan.

Meer accommodaties per provincie

Drenthe
Drenthe
Friesland
Friesland
Gelderland
Gelderland
Noord-Braband
Noord-Brabant
Noord-Holland
Noord-Holland
Limburg afb
Limburg
Overijssel
Overijssel
Zeeland
Zeeland
Zuid-Holland
Zuid-Holland
Waddeneilanden
Waddeneilanden