Rolstoelvakanties en aangepaste accommodaties in Griekenland

Een overzicht van rolstoelvakanties en aangepaste accommodaties al dan niet met zorg of hulpmiddelen voor mensen met een chronische ziekte, verstandelijke of lichamelijke beperking en senioren in Griekenland.

Griekenland is een land in de Balkan en bestaat uit een groot aantal eilanden. Kreta is het grootste eiland en is dan ook een zeer populaire vakantiebestemming. Naast een aangenaam mediterraan klimaat en mooie stranden heeft het eiland ook veel cultuur en natuur te bieden.

Enkele highlights zijn: Knossós, Vai (bekend om unieke palmenbos), Archeologisch Museum van Haraklion, Lassithi Hoogvlakte.

NB: Informeer vooraf altijd bij de accommodatiehouder of reisorganisatie naar toegankelijkheid, aanwezige faciliteiten / hulpmiddelen en het regelen van zorg.

Rolstoelvriendelijk
Hulpmiddelen aanwezig of te regelen
Zorg aanwezig of te regelen

Flow Reizen (Europa en verre reizen)

Als je een lichte verstandelijke beperking hebt, dan wil je natuurlijk het liefst zo zelfstandig mogelijk op vakantie. Maar wel met de begeleiding die je nodig hebt om er een echt onvergetelijke reis van te maken. Flow Reizen organiseert speciaal voor mensen van 18 tot ± 50 jaar met een verstandelijke beperking vakanties over de hele wereld, maar ook dicht bij huis. Lekker ontspannen met zon, zee en strand of juist sportief bezig of genieten van andere culturen. Precies wat jij wil.

Risseweg 9
6004 RM Weert

0495-544823
info@flowreizen.nl
flowreizen.nl

SET-Reizen (Europa en verre reizen)

SET-Reizen organiseert begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. Onze professionele zorgverleners en enthousiaste vrijwilligers bieden jou de beste zorg en een onvergetelijke vakantie. Voor iedereen met een verstandelijke beperking hebben we specifieke vakanties die bij jouw zorgvraag past! Door de jarenlange ervaring en door te werken met professionele zorgverleners als begeleider is SET-Reizen al sinds 1996 het meest professioneel in begeleide reizen

Postbus 21203
3001 AE Rotterdam

010-215 02 48
info@set-reizen.nl
www.set-reizen.nl

Sirens Resort
Skaloma Loutraki
20300 Greece
Welcome you to our disabled friendly apartments, the first 100% accessible holiday accommodation in Greece!

Aksos Suites
Agia Village, 731 00
Chania, Crete, Greece
Accessible hotel in Chania, built and designed for people with special needs and mobility disabilities.

Eria Resort
73014 Maleme,
Platanias – Chania Crete
Specially designed from scratch with disabled guests in mind in strict compliance (disabled access)

Meer accommodaties per land

Belgie
België
Duitland
Duitsland
Frankrijk
Frankrijk
Griekenland
Griekenland
Italie
Italië
Oostenrijk
Oostenrijk
Portugal
Portugal
Spanje
Spanje