Rolstoelvakanties en aangepaste vakantiehuizen in Spanje

Een overzicht van rolstoelvakanties en aangepaste vakantiehuizen al dan niet met zorg of hulpmiddelen voor mensen met chronische ziekte, verstandelijke en/of lichamelijke beperking en senioren in Spanje.

NB: Informeer vooraf altijd bij de accommodatiehouder of reisorganisatie naar toegankelijkheid, aanwezige faciliteiten / hulpmiddelen en het regelen van zorg.

Rolstoelvriendelijk
Hulpmiddelen aanwezig of te regelen
Zorg aanwezig of te regelen

Casa Charlotte (Spanje)

Casa Charlotte is gelegen in het historisch centrum van Nerja, dichtbij de meest authentieke en gekende tapas bars en visrestaurantjes. Het is een echte ruime Andalusische woning, die van binnen helemaal vernieuwd en verbouwd werd tot drie luxueuze appartementen. Het gelijkvloers heeft voorzieningen voor personen met een lichamelijke beperking. Casa Charlotte ligt op 5 minuten wandelen van het strand, het busstation en van de restaurant- en winkelstraatjes. Op 10 minuten van het huis is er het befaamde “Balcón de Europa” en het mooie ‘Burriana’-strand.

Calle San Pedro 16
E-29780 Nerja (Spanje)
+34 606 96 68 96
Contactformulier
Website

Casa Peguche (Spanje)

Een authentieke mediterrane Casa die is aangepast voor mindervaliden en gehandicapten. De rolstoel toegankelijke vakantiewoning ligt aan het einde van een rustige doodlopende straat in de wijk Girasoles in Cumbre del Sol aan de Costa Blanca in Spanje. De aangepaste vakantiewoning biedt plaats aan 8 tot 10 personen, waardoor het echt een familiehuis is voor zowel jong als oud als ook voor validen en mindervaliden. Met uitzicht op natuurgebied La Granadella en de Middellandse Zee.

Polígon Pp Cds Girasoles, 85
03726 El Poble
Nou de Benitatxell, Alicante, Spain
072-57 44 665
info@casapeguche.nl
www.casapeguche.nl

Casa Mulder
San Fulgencio la Marina
Regio Alicante
De 6 persoons-villa met een moderne inrichting is speciaal geschikt voor minder validen en rolstoelgebruikers.

Meer accommodaties per land

Belgie
België
Duitland
Duitsland
Frankrijk
Frankrijk
Griekenland
Griekenland
Italie
Italië
Oostenrijk
Oostenrijk
Portugal
Portugal
Spanje
Spanje