Rolstoelvakanties en aangepaste accommodaties in Thailand

Een overzicht van rolstoelvakanties en aangepaste accommodaties al dan niet met zorg of hulpmiddelen voor mensen met een chronische ziekte of beperking en senioren in Azië waaronder wellicht mogelijkheden in Thailand (afhankelijk van het aanbod aan accommodaties en reisorganisaties).

Thailand, ook wel bekend als ‘het land van de glimlach’. Je vindt hier rijkversierde boedistische tempels, interessante bergvolken, tropische regenwouden en parelwitte stranden met een azuurblauwe zee.

Enkele highlights van Thailand zijn: Bangkok, Hua Hin en Cha-am, Chiang Mai. Koh Samui. Pattaya, Phuket en de Thaise eilanden

Gehandicapten.com

Voor veel mensen betekent dit onbezorgd genieten in een aangename omgeving met lekker weer. Maar hoe anders kan dat zijn voor gehandicapten. Mensen met een beperking worden vaak teleurgesteld. Hanneke Fronik en Jan hebben dit zelf ervaren. Met deze wijsheid in pacht is elke aangepaste vakantiewoning van Gehandicapten.com / Wheelchair Thailand rolstoeltoegankelijk gemaakt tijdens het bouwproces, zodat een gehandicapte in een rolstoel of scootmobiel hiervan gebruik kan maken.

Samuel Esmeijerstraat 15
1318 CA Almere
+31 (0)36 537 6677
info@gehandicapten.com 
Website

MundoRado Reizen

Bent u reislustig, wilt u uw grenzen verleggen, maar voelt u zich hierin beperkt door uw lichamelijke handicap? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! MundoRado Reizen is specialist in aangepaste vakanties.
MundoRado Reizen organiseert begeleide groepsreizen voor mensen (vanaf 18 jaar) met een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel. Ook valide partners zijn van harte welkom! Reist u liever met uw eigen gezin of groep? Geen probleem! Wij bieden ook “Reizen op maat”

MundoRado Reizen
Hanzeweg 14D-1
2803 MC Gouda0182-587056
info@mundorado.nl
www.mundoradoreizen.nl
 

Flow Reizen (Europa en verre reizen)

Als je een lichte verstandelijke beperking hebt, dan wil je natuurlijk het liefst zo zelfstandig mogelijk op vakantie. Maar wel met de begeleiding die je nodig hebt om er een echt onvergetelijke reis van te maken. Flow Reizen organiseert speciaal voor mensen van 18 tot ± 50 jaar met een verstandelijke beperking vakanties over de hele wereld, maar ook dicht bij huis. Lekker ontspannen met zon, zee en strand of juist sportief bezig of genieten van andere culturen. Precies wat jij wil.

Flow Reizen
Risseweg 9
6004 RM Weert

0495-544823
info@flowreizen.nl
flowreizen.nl

SET-Reizen (Europa en verre reizen)

SET-Reizen organiseert begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. Onze professionele zorgverleners en enthousiaste vrijwilligers bieden jou de beste zorg en een onvergetelijke vakantie. Voor iedereen met een verstandelijke beperking hebben we specifieke vakanties die bij jouw zorgvraag past! Door de jarenlange ervaring en door te werken met professionele zorgverleners als begeleider is SET-Reizen al sinds 1996 het meest professioneel in begeleide reizen

SET Reizen
Postbus 21203
3001 AE Rotterdam

010-215 02 48  
info@set-reizen.nl
www.set-reizen.nl

DisabledHolidays.com
The UKs largest disability specialist travel agency, passionately committed to providing accessible holidays that exceed the needs and wishes of our disabled customers.

Curb Free – Cory Lee
“Sharing the world from a wheelchair user’s perspective” Cory is a 29 year old travel addict, hoping to inspire you to start rolling around the world. Wheelie Inspiring Interviews

Meer accommodaties per continent

Afrika
Afrika
Azie
Azië
Australie_
Australië
Latijns Amerika_
Midden- en Zuid Amerika