Rolstoelvakanties en aangepaste accommodaties in Zuid-Afrika

Een overzicht van rolstoelvakanties en aangepaste accommodaties al dan niet met zorg of hulpmiddelen voor mensen met een chronische ziekte of beperking en senioren in Afrika waaronder wellicht mogelijkheden in Zuid-Afrika (afhankelijk van het aanbod aan accommodaties en reisorganisaties).

Zuid-Afrika is een land dat aan de zuidpunt van Afrika ligt. Het landschap is zeer gevarieerd en bestaat voor een groot deel uit graslanden, savannen, steppen en woestijnen. De fantastische kust zit vol baaien en kilometers lange stranden.

Enkele highlights van Zuid-Afrika zijn: Kurger Park, Kaapstad, Wijngebieden in de Kaap.

MundoRado Reizen

Bent u reislustig, wilt u uw grenzen verleggen, maar voelt u zich hierin beperkt door uw lichamelijke handicap? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! MundoRado Reizen is specialist in aangepaste vakanties.
MundoRado Reizen organiseert begeleide groepsreizen voor mensen (vanaf 18 jaar) met een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel. Ook valide partners zijn van harte welkom! Reist u liever met uw eigen gezin of groep? Geen probleem! Wij bieden ook “Reizen op maat”

MundoRado Reizen
Hanzeweg 14D-1
2803 MC Gouda0182-587056
info@mundorado.nl
www.mundoradoreizen.nl
 

Zuid-Afrika Specialist
Zuid-Afrika Specialist biedt inmiddels een zeer groot aanbod van alle mogelijke reizen naar Zuidelijk Afrika. Ook rondreizen die speciaal geschikt zijn voor mensen in een rolstoel.

GoAfricaSafaris & Travel
Reizen is altijd een avontuur en zeker voor reizigers met een handicap of degenen die wat extra hulp nodig hebben. Ons team van GoAfricaSafaris & Travel staat voor u klaar.

DOE reizen
DOE reizen is er voor jou om je te helpen de wereld aan je wielen te krijgen als rollende reiziger. Door het delen van tips, nieuwe mogelijkheden, trends, vaardigheden en kennis.

Wheelchairtraveling.com
‘Come access your world’
Op deze website vind je uitgebreide reiservaringsverhalen en tips omtrent accommodaties en transport over de hele wereld waaronder landen in Afrika!

Curb Free – Cory Lee
“Sharing the world from a wheelchair user’s perspective” Cory is a 29 year old travel addict, hoping to inspire you to start rolling around the world. Wheelie Inspiring Interviews

Meer accommodaties per continent

Afrika
Afrika
Azie
Azië
Australie_
Australië
Latijns Amerika_
Midden- en Zuid Amerika