Rolstoelvakanties en aangepaste accommodaties in Afrika

Reizen met een beperking kan een uitdaging zijn. Een overzicht van rolstoelvakanties en aangepaste accommodaties al dan niet met zorg of hulpmiddelen voor mensen met een chronische ziekte of beperking en senioren in Afrika.

Afrika is naar grootte het tweede continent van de aarde en wordt vaak de wieg van de mensheid genoemd, omdat de eerste mensen in dit continent woonden. Populair onder veel reizigers zijn de landen: Kenia, Botswana, Tanzania, Ghana, Zuid-Afrika.

NB: Informeer vooraf altijd bij de accommodatiehouder of reisorganisatie naar toegankelijkheid, aanwezige faciliteiten / hulpmiddelen en het regelen van zorg.

Rolstoelvriendelijk
Hulpmiddelen aanwezig of te regelen
Zorg aanwezig of te regelen

MundoRado Reizen

Bent u reislustig, wilt u uw grenzen verleggen, maar voelt u zich hierin beperkt door uw lichamelijke handicap? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! MundoRado Reizen is specialist in aangepaste vakanties. MundoRado Reizen organiseert begeleide groepsreizen voor mensen (vanaf 18 jaar) met een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel. Ook valide partners zijn van harte welkom! Reist u liever met uw eigen gezin of groep? Geen probleem! Wij bieden ook “Reizen op maat”

MundoRado Reizen
Hanzeweg 14D-1
2803 MC Gouda0182-587056
info@mundorado.nl
www.mundoradoreizen.nl
 

OnsKenia.nl
Voor mindervalide reizen zijn er zeker mogelijkheden voor een safari ook waarbij aangepast vervoer gewenst is. Zo ook voor de reiziger die gebonden is aan een rolstoel.

DOE reizen
DOE reizen is er voor jou om je te helpen de wereld aan je wielen te krijgen als rollende reiziger. Door het delen van tips, nieuwe mogelijkheden, trends, vaardigheden en kennis.

Zuid-Afrika Specialist
Zuid-Afrika Specialist biedt inmiddels een zeer groot aanbod van alle mogelijke reizen naar Zuidelijk Afrika. Ook rondreizen die speciaal geschikt zijn voor mensen in een rolstoel.

Wheelchairtraveling.com
‘Come access your world’
Op deze website vind je uitgebreide reiservaringsverhalen en tips omtrent accommodaties en transport over de hele wereld waaronder landen in Afrika!

Curb Free – Cory Lee
“Sharing the world from a wheelchair user’s perspective” Cory is a 29 year old travel addict, hoping to inspire you to start rolling around the world. Wheelie Inspiring Interviews

Meer aangepaste accommodaties en vakanties in verre oorden
Rolstoelvakantie in Afrika
Rolstoelvakantie in Azië
Rolstoelvakantie in Australië
Rolstoelvakantie in Latijs-Amerika