Skip to content

Voel de luxe en ontdek de pracht van de natuur

Midden in het schitterende Drentse landschap, vlakbij het centrum van Westerbork, ligt Vakantiepark “Het Timmerholt”. Een ruim opgezet park, met een ruim aanbod in luxe vrijstaande huizen met voldoende privacy.

Het park is gelegen rondom een eigen, zeer visrijk meer. Wandelen en fietsen kunt u direct vanaf het vakantiepark. Binnen een half uur rijden bent u in de steden Emmen, Assen en Hoogeveen.  Zelfs het centrum van de stad Groningen rijdt u in 40 minuten aan!

Vakantie voor iedereen

Vakantie voor iedereen is een slogan welke wij graag uitdragen, dat is ook de reden dat u op Timmerholt tevens aangepaste huizen vindt voor mensen met een beperking en zelfs huizen die op de begane grond volledig rolstoeltoegankelijk zijn en daarbij de nodige aanpassingen hebben.

Landhuis 75 is een ruime 4-persoons rolstoeltoegankelijke vakantiewoning met luxe open keuken. De begane grond is volledig aangepast voor rolstoelgebruik:  schuifdeuren, ruime sanitaire ruimte voorzien van verhoogd toilet met beugels, wastafel met kantelspiegel, (inrij) douche met douchestoeltje en beugels. De slaapkamer is voorzien van een hoog/laag bed en boxspring.

Landhuis 133 is een luxe vakantiehuis met een buitenspa, sauna, sfeerhaard, sunshower. Het beschikt over een rolstoelvriendelijke tuin en steiger aan het water. Het huis is geschikt voor 6 personen + 1 mindervalide. Vissen vanuit uw eigen tuin of genieten van de ondergaande zon. Er is een hoog/laag bedbox op de (kinder)slaapkamer beneden.

Bekijk de mogelijkheden

Vakantiepark Het Timmerholt

Vakantiepark het Timmerholt
Gagelmaat 4
9431 KT Westerbork

0593 332641

© 2013 - 2024 Atlas van Zorg & Vakantie / Privacybeleid  /  Cookiebeleid  / Disclaimer

Ga naar de inhoud