Skip to content

Villapark Eureka

Luxe Wellness zorgvakanties in Twentse natuur

Bosvillapark Eureka heeft meerdere aangepaste vakantiehuizen. Al onze huizen staan midden in de natuur, in het Twentse bos. Je hebt alle ruimte rondom de huizen, om in alle rust te genieten van je vakantie. Alle wegen op ons park zijn verhard en geschikt voor bijvoorbeeld een rolstoel. Alle zorghuizen zijn drempelloos en hebben extra brede deuren. De huizen hebben een berging met stopcontact voor bijvoorbeeld een scootmobiel.

Luxe vakantiewoningen

Al onze zorgwoningen zijn ook voorzien van de nodige luxe. Ruime huizen, met vloerverwarming, vaatwasser, flatscreen tv in de woonkamer en alle slaapkamers, bubbelbad, sauna, stoomcabine, solarium. Te veel om op te noemen. De huizen hebben allemaal 2 badkamers. 1 Grote badkamer op de begane grond, en een extra badkamer op de eerste verdieping. Op de begane grond is een ruime zorg-slaapkamer met elektrische hoog/laag bedden. De andere slaapkamers zijn op de eerste verdieping.

Hulpmiddelen op maat

Wij hebben een heel magazijn vol hulpmiddelen. Tilliften, douchebrancards, po- en douche-stoelen, diverse steunen, papegaai of onrusthekken. En nog veel meer. Als we het zelf niet hebben, kan het vaak wel geleverd worden door een bedrijf uit de omgeving. Om te zorgen dat iedereen de juiste hulpmiddelen krijgt, stemmen we dit altijd telefonisch af. We vinden het heel belangrijk om je telefonisch te kunnen spreken, en zo tot de beste oplossing te komen. Bel ons gerust als je vragen hebt!

Zorg op locatie

We hebben een goede samenwerking met thuiszorgorganisatie Veertienrond. Zij zijn gevestigd tegenover ons park, en bieden zorg in de vakantiehuizen.
Voor vragen zijn ze rechtstreeks telefonisch bereikbaar, om zorg op maat te bieden.

Kom vrijblijvend langs

In ons ontvangstgebouw staat de gratis koffie en thee altijd klaar. We zijn 7 dagen per week geopend voor al je vragen, of een gezellig praatje. Iedereen is welkom om de woningen te komen bekijken, geheel vrijblijvend. Als je vooraf even belt, dan kunnen we kijken of er wat beschikbaar is. Tot ziens in Twente!

Villa Eureka

Beldhuismolenweg 8
7562 PC Deurningen

074-2776688
info@villapark-eureka.nl
Villapark-eureka.nl

© 2013 - 2024 Atlas van Zorg & Vakantie / Privacybeleid  /  Cookiebeleid  / Disclaimer

Ga naar de inhoud