Skip to content

Zorgboerderij Den Dikken Boom

Vakantie voor twee tot zestien personen middenin de natuur en dichtbij de stad!

Kom tot rust in onze luxe vakantieaccommodatie op Zorgboerderij Den Dikken Boom achterop het erf van de boerderij in het Groene Hart. Geniet van het weidse uitzicht vanuit het huis of terras op de polder met onze Lakenvelder koeien en fruitboomgaard. U kunt barbecueën, tuinieren in de verhoogde moestuin, vissen, varen en wandelen/ fietsen naar een picknickplek. Alle faciliteiten, met uitzondering van het varen, zijn rolstoeltoegankelijk. Verder de natuur of stad in? De boerderij ligt tussen recreatiegebied Hitland (via veerpontje), Krimpenerhout en het Loetbos (TOP toeristisch overstappunt). Neem de fiets of rolstoel mee op de waterbus om Rotterdam, Kinderdijk of Dordrecht te ontdekken. Ook de moeite waard zijn Gouda en zilverstad Schoonhoven. Zin om naar het strand te gaan? In ongeveer drie kwartier bent u in Scheveningen of Hoek van Holland.

Sfeervolle aangepaste accommodatie met zorg en hulpmiddelen

Onze vakantieaccommodatie bestaat uit twee huizen voor elk twee tot acht personen en een grote extra woonkeuken. De ruimtes kunnen aan elkaar geschakeld worden tot zestienpersoonsgroepsaccommodatie. De benedenverdieping is volledig aangepast (brede deuren, drempelvrij, hoog-laag keuken, verhoogd toilet met steunen, open douche, onderrijdbare wastafel, douchestoel, rolstoel, hoog-laagbed). Extra hulpmiddelen en verpleegkundig zorg zijn mogelijk via een zorginstelling. Roken en huisdieren zijn niet toegestaan (m.u.v. hulphond). Wifi, bed- bad en keukenlinnen is aanwezig.Ouderen, mensen met een geestelijke/ lichamelijke beperking, zorggroepen, families en vriendengroepen zijn van harte welkom voor een weekend, midweek of week!

Kijk voor meer informatie en tarieven op: www.dendikkenboom.nl. Heeft u vragen over de mogelijkheden of beschikbaarheid van de vakantiewoningen? Neem gerust contact met ons op.

Zorgboerderij Den Dikken Boom

IJsseldijk Noord 123
2935 BK Ouderkerk aan den IJssel

0180-682558
info@dendikkenboom.nl
www.dendikkenboom.nl
Facebook

© 2013 - 2024 Atlas van Zorg & Vakantie / Privacybeleid  /  Cookiebeleid  / Disclaimer

Ga naar de inhoud